En fotograf på Seychellerna

Jag har varit i paradiset. Seychellerna. Vilka underbara människor, vilka fantastiska stränder, vilken magisk mat. Och vilka goda drinkar! Jag och min kamera var lyckliga tillsammans. Här kommer några bilder från paradiset.

Posted in Mat/Food, Nature/Natur, Personal/Personligt, Travel/Resor | Leave a comment

Självporträtt med retusch

Igår tog jag lite självporträtt och lekte sedan lite med retusch på dem. Här är resultatet av ett av dem.

Posted in Personal/Personligt, Portrait/Porträtt | Leave a comment

En sommar som gått…

Herre alltså vad fort tiden har gått. Sommaren har varit helt fantastisk, vilket strålande väder vi haft! Och vilket strålande väder vi fortfarande har! Idag blåser det för första gången sedan maj lite svala vindar och viskar om att hösten kanske är på väg.

Jag har så mycket bilder att visa! Jag är så glad över att få möjlighet att fotografera. Jag får uppleva så mycket saker. Igår var jag i Avesta och fotograferade en så mysig familj och hela deras arsenal av husdjur i form av hästar, hundar, katter och höns. Idag fotograferade jag ett gym och den härliga personalen där. Jag ska även visa er framöver två riktigt härliga bröllop och privata bilder från underbara Toscana. Detta och mycket mer.

Här kommer några bilder från i somras på min fina vän Frida. <3

Posted in Personal/Personligt, Portrait/Porträtt | Leave a comment

Ett magiskt bröllop i Karlsborg- Preview

Igår begav det sig mot Karlsborg för ett sagobröllop. När jag vaknade öste regnet ner utanför mitt fönster men i Karlsborg sken solen.

Nu reser jag till Toscana i 10 dagar och tar med mig min kamera för att kunna visa massor av fina bilder när jag kommer tillbaka. Här kommer dock en liten preview från ett sagobröllopet. :)

Posted in Wedding/Bröllop | Tagged , , , , , | Leave a comment

Caroline & Marcus – Ett smakprov från ett fantastiskt bröllop

Caroline och Marcus, vilken fantastisk dag ni bjöd på igår! Jag är fortfarande alldeles uppfylld av glädje, ni är så fina.

Här kommer en liten tjuvkik från er dag! <3

Posted in Wedding/Bröllop | Tagged , , , , , , , | 2 Comments

Patricia & Fredrik – Ett bröllop i Stockholms Stadshus

Patricia & Fredrik gifte sig i Stockholms Stadshus lördagen den 8:e juni. Tillsammans med sina vänner och vittnen Fanny och Costin hade de ett litet intimt bröllop för att fira sin kärlek.

Posted in Wedding/Bröllop | Tagged , , , , , , , | 1 Comment

Vår i Haga

Jag älskar verkligen att fotografera kära männsikor! :D Det blir liksom magi och gnistor framför kameran. I augusti gifter sig detta härliga par och här kommer bilderna från vår Pre Wedding-fotografering i Hagaparken.

Posted in Portrait/Porträtt, Pre Wedding, Wedding/Bröllop | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

Caroline & Marcus – En vårdag vid Steninge Slott

“Där skulle jag kunna tänka mig att bo! Då skulle jag kunna diska varje dag!”
“Säkert? Lova inte för mycket nu… Det kan vara värt att slå till!”
Ungefär så lät det när Caroline och Marcus såg Steninge Slott första gången. Det är ett maffigt hus, vattnet breder ut sig bakom och just denna dag låg solen på och gjorde att det såg än mer inbjudande ut.
Även och de kanske aldrig kommer att bo på Steninge så har de nu några fina minnen därifrån. Det sägs ju att se fram emot någonting är ännu bättre än när de verkligen händer. Och just nu går Caroline och Marcus runt och ser fram emot sitt eget bröllop (som jag fotografera i juni). När de ser tillbaka på de här bilderna senare kan de minnas hur det kändes, den där pirriga, förväntansfulla längtan precis innan något stort ska hända.

Posted in Portrait/Porträtt, Wedding/Bröllop | Tagged , , , , , , , , , | 7 Comments

Baby Theo

Posted in Baby, Family/Familj | Leave a comment

1:a advent i pulkabacken

När jag började fotografera “på riktigt” för ca 2,5 år sedan, då var det Annsofi som gav mig mitt första jobb. :) Tack, tack, tack Annsofi för att du trodde på mig!
Nu har det blivit tradition att fotografera henne och Johans barn Nova och Viggo minst en gång om året.  De är mina topp-barn-modeller. ;-) Idag hade vi en otroligt fin 1:a advent med mysfika med vofflor, pulkaåkning och bad i bubbelkaret. Som pricken över i:et var det magisk snö! :)Posted in Family/Familj, Personal/Personligt, Portrait/Porträtt | 2 Comments